PAPIERSOORTEN

1. Conqueror (gevergeerd wit papier)
Dit luxe-papier is een echte klassieker. Het wordt reeds jarenlang gebruikt als papier voor huisstijlen en stijlvolle uitnodigingen. Dit 400g/m² ongestreken papier is de gevergeerde versie, dwz dat het een linnenpersing structuur heeft die zichtbaar is in de vorm van een lijnenpatroon. Verder is het papier ook voorzien van een kolom watermerk. Kies hiervoor als je klassieke of retro kaart wenst waar behoorlijk veel witte partijen zijn en niet te veel volle kleurvlakken. Conqueror papier is iets duurder dan het standaard mat papier.

2. Premium (mat papier)
Het standaard papier dat we voor kaarten en uitnodigingen aanraden is een ongestreken mat wit papier van 400g/m². Kleuren blijven mooi helder op dit papier, maar je behoudt wel het matte uiterlijk. Het standaard mat papier heeft geen structuur.

3. Premium (matte plastificatie)
Kies je voor dit papier, dan heb je een extra stevige en beschermde kaart. We drukken op 400g/m² papier dat langs beide zijden met een matte folie gelamineerd wordt. Deze optie is enkel beschikbaar bij enkele kaarten. Deze veredelingstechniek is wel duurder dan de andere papiersoorten.